Jeg fortsætter med en til af de gode smagfulde til hverdag. Denne her er børn også vild med, man kan evt. lave peanutsaucen lidt mildere ved at tilsætte mindre karrypasta:-)
Til 4 pers.
En pakke kylling-inderfilet
Salt/peber og evt paprika
Sauce:
200 gr. peanuts (ristede og saltede)
2 fed hvidløg (presset eller hakkket)
2 spk rød karry-pasta
4 spk sød chilisauce
1 ds. koksmælk
Kyllingen steges i olie på panden.
Saucen laves blot ved at tilsætte alle ingridienserne i en gryde, koge op, og blend til den bliver klar. Man kan evt hakke peaunutsne fint først. Ønskes saucen tyndere eller tykkere, reguleres det ved at tilsætte flere peanuts eller mælk. Det er SÅ nemt, og det smager skønt!
Til den stærke sauce, syntes jeg det er godt med noget tilbehør som neutraliserer lidt, men stadig spiller med på det sød-stærke fra saucen. Jeg plejer at lave jasminris samt denne salat:
1 Romainesalat
1 agurk
1-2 Avocado
1 rødløg
Kerner fra 1/2 granatæble
Saft fra en lime til at drykke over.
Den dag jeg lavede retten kunne jeg ikke opdrive et granatæble, men tilsatte en rød peber jeg havde liggende i køleskabet. Det fungerede også fint.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar