Søg i denne blog

mandag den 25. februar 2013

Stegt flæsk med avocado/blommesalsa og bulgur

Her er endnu en af de hurtige og nemme til hverdag. Jeg er stor tilhænger af hurtig-mad som smager af noget, men som kun tager en halv time at lave. Denne ret er fuld af smag og nem til en travl hverdag. Bulgur er et godt alternativ til ris. Det mætter fint, og har en dejlig smag. . Blommerne kan udskiftes med jordbær alt efter sæson.


Til 4 pers.

En bakke flæsk i skiver

Bulgur:
4 dl bulgur
8 dl vand
1 bundt persille
God olivenolie
salt

Salsa:
2-3 avocado (alt efter størrelse)
1 stort rødløg
4 blommer (eller 200 gr jordbær)
Olivenolie
Lidt citronsaft
Groft peber


Steg flæsk krydret med salt og peber i ovnen ved 200 gr.ca 20 min, eller til de er gennemstegte med sprød kant. Kog bulguren med salt i 10-12 min. Når den er færdig, vendes den med god olivenolie og hakket persille.

Salsa:
Skær avocado, blommer i tern. Hak løget. Vend det hele i olivenolie, et skvæt citronsaft, og lidt groft peber.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar